Головне

ЧС-2013 (академічне веслування). Четвірка парна чоловіча виступить у фіналі

30.08.2013 12:13 691 0

Четвірка парна чоловіча (M4x) змагатиметься за медалі чемпіонату світу з академічного веслування, що триває у корейському місті Чунгджу.

Українська команда у складі Дмитра Міхая, Артема Морозова, Олександра Надтоки й Івана Довгодька фінішувала другою у своєму заїзді у попередньому раунді, отримавши путівку у півфінал. Водночас, у півфіналі українці стали третіми та забронювали за собою місце у боротьбі за медалі.

Двійка парна жіноча (W2x) - Ганна Кравченко, Олена Буряк - фінішувала третьою у своєму попередньому заїзді. Тепер українки боротимуться у півфіналі, який запланований на п'ятницю, 30 серпня.

Також до півфіналу потрапила Наталія Довгодько в одиночці жіночій (W1x). Вона виграла заїзд за вихід у півфінал, не потрапивши сюди безпосередньо з попереднього етапу.

Світлана Новиченко та Ганна Концева (двійка розпашна без стернової жіноча, W2) і Станіслав Ковальов та Ігор Хмара (двійка парна чоловіча легка вага, LM2x) припинили боротьбу з а медалі, і тепер виступлять у Фіналах B.

Найгірше з українців виступив Іван Футрик (одиночка чоловіча, M1x). Він виграв заїзд за вихід у чвертьфінал, однак там був четвертим у своєму заїзді. У півфіналі C/D українець фінішував останнім. А у Фіналі D Футрик став другим, що означало 20-е підсумкове місце.

Коментарі ()