Головне

Фоменко: "На вихід з групи претендує 4 збірні"

04.07.2013 19:46 669 0

Наставник збірної України Михайло Фоменко розповів про своє призначення на посаду і про ситуацію яка склалася у відбірковій групі.

Також Фоменко сказав, що вважає, що на вихід з групи претендують 4 збірні, приводить слова спеціаліста "Спорт-Уикэнд".

"Я займав пост голови комітету національних збірних і сам займався пошуком іноземного фахівця. І раптом поступила така пропозиція", - почав Фоменко.

"На будь-якій новій посаді треба певний час, щоб увійти до процесу. Мені ж було легше, тому що я трохи знав усіх "збірників" і кандидатів в команду. А людині, яка приїхала б з-за кордону, треба був би час, а його у нас, якщо враховувати турнірну ситуацію, не було", - пояснює тренер.

"У нас сильна група, в якій чотири команди претендують на перше місце. Навіть англійців не хочу виділяти. Коли підведемо підсумок відбірного турніру, тоді і можна буде щось коментувати. А зараз шанси є у усіх", - вважає Фоменко.

"Те, що команда проводить свої матчі в різних містах країни - особливо не думаю про це. Головне - результат, а де його добувати - без різниці. Жодне місто не може його забезпечити без участі самих гравців. А підтримка, впевнений, буде у будь-якому місті", - заявив Фоменко.

Коментарі ()