Головне

Володимир Туровський: "ФБУ отримала підтримку Міністерства"

25.06.2013 18:16 166 0

Як відомо, минулого тижня у Києві відбувся ХVIII звітний Конгрес Федерації волейболу України.

Президент ФВУ Володимир Туровський відповів на питання прес-служби з цього приводу, підвів підсумки сезону, що минув, а також торкнувся деяких цікавих питань щодо розвитку волейболу в Україні.

"У зв’язку з тим, що Федерація отримала статус національної, тобто увійшла у першу категорію фінансування така програма вкрай необхідна. Нам потрібно разом із державою, Мінмолодьспортом працювати над підвищенням рівня волейболу в країні. Самостійно ми це питання не вирішимо", - розпочав Туровський.

"Серед важливих питань, що розглядалися, створення нагородної атрибутики Федерації волейболу України, щоб заохочувати людей, які працюють, чи вже багато зробили для українського волейболу. Раніше, час від часу ми їх нагороджували, але зараз прийняти рішення розробити спеціальну систему в цьому відношенні.  Зокрема, впроваджений орден "За заслуги" Федерації волейболу України першого, другого та третього ступенів. Розроблено спеціальне положення  щодо його отримання", - пояснює президент ФВУ.

"Зараз програма розвитку буде розроблятися в тісній співпраці із Міністерством.  До жовтня регіональні Федерації повинні проаналізувати стан справ у себе, таку ж роботу повинні провести комісії ФВУ, а потім відповідно до цього створюватиметься комплексна програма розвитку волейболу", - підсумував Туровський.

Коментарі ()