Головне

Грисьо: "У Львові з Польщею не гратимемо, бо на стадіон прийде більше поляків"

21.06.2013 11:43 569 0

Матч відбору до ЧС-2014 проти Польщі вирішили зіграти у Харкові, а не Львові, щоб на матч приїхало менше вболівальників гостей.

Про це розповів президент Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, якого цитує gazeta.lviv.ua.

"Спершу розглядали варіант, щоб у Львові відбулося два матчі - з командами Польщі та Сан-Марино. Але таки вирішили довірити нашому місту тільки один", - сказав він.

"З поляками гратимемо у Харкові. Туди менше приїде уболівальників наших суперників, а у Львові поляки мали б більшу підтримку", - пояснив Грисьо.

Чиновник додав, що львівський стадіон поступається кількістю місць на трибунах деяким іншим стадіонам України.

"У Києві, Донецьку та Харкові - більші стадіони. Федерація відштовхується від того, де буде більше людей і, відповідно, більші надходження від продажу квитків. Будьмо відвертими, Львів навчив усю Україну вболівати. Тепер ми не можемо сказати, що у Харкові чи Донецьку гірше уболівають, ніж у нас", - зазначив він.

"Тим паче, що збірна своєю грою, самовіддачею на полі заслуговує на теплі слова. Кожне місто тішитиметься приїзду збірної та робитиме все для того, щоб створити потрібну атмосферу. Той же Донецьк прагне позбутися шлейфу нефартового міста", - завершив Грисьо.

Коментарі ()