Головне

16-го червня стартує чемпіонат Європи з фехтування

14.06.2013 11:13 1032 0

16 червня в Загребі змаганнями рапіристок та шпажистів розпочнеться боротьба за нагороди континентальної першості з фехтування.

Як пише сайт НОКу, Ольга Харлан вирушає до Хорватії в статусі чинної чемпіонки Європи. Її колега по зброї шабліст Андрій Ягодка, який минулого року був бронзовим призером, доводитиме, що невипадково опинився на європейському подіумі.

Олімпійська чемпіонка та бронзова призерка Ігор Ольга Харлан разом з подругами знову спробує підкорити п'єдестал пошани і в командній першості. Нагадаємо, що в італійському Леньяно-2012 шаблістки фінішували другими, а шпажисти – третіми.

Склад збірної України

Чоловіки. Рапіра. Андрій Погребняк, Клод Юнес, Ростислав Герцик, Володимир Колтиго. Шпага. Богдан Нікішин, Дмитро Карюченко, Анатолій Герей, Олег Соколов, Віталій Медведєв (тільки в команді). Шабля. Андрій Ягодка, Дмитро Бойко, Дмитро Пундик, Олег Штурбанін.

Жінки. Рапіра. Ольга Лелейко, Анастасія Московська, Катерина Ченцова, Олександра Синюта. Шпага. Анфіса Почкалова, Ксенія Пантелеєва, Олена Кривицька, Анастасія Івченко, Фейбі Бежура (тільки в команді). Шабля. Ольга Харлан, Аліна Комащук, Галина Пундик, Олена Вороніна.

Коментарі ()