Головне

З Континентального кубку Блошенко везе золото, а Хачатрян - срібло

09.06.2013 19:18 139 0

На Континентальному кубку з дзюдо, який завершився в естонському Таллінні, українці здобули дві нагороди.

У ваговій категорії до 100 кг тріумфував Артем Блошенко, який обіграв усіх своїх опонентів.

У підгрупі він був сильнішим за Флавіо Орліка зі Швейцарії та Давіда Бітієва з Росії. У півфіналі Артем переміг голландця Ремко ван ден Брінка, а у фіналі - ще одного росіянина Міхаїла Косяшнікова.

У цій же ваговій категорії виступав Дмитро Лучин, який у першому ж поєдинку програв вищезгаданому ван ден Брінку.

Всього однієї перемогли до золота не вистачило Геворгу Хачатряну (категорія до 66 кг). Представник України по черзі переміг Фає Ньїє з Фінляндії, Дєніса Лаврентьєва з Росії, Андре Соареса з Португалії та Найтона Бернса з Великобританії.

Однак у фіналі Хачатрян зазнав поразки від Куннара Копса з Нідерландів, який і здобув золоту медаль.

У категорії до 90 кг близьким до медалі був Кеджау Ньябалі, який перед тим вибив іншого українця Станіслава Ретинського. Однак у "бронзовій" сутичці Ньябалі поступився Ноелу ван Тенду з Нідерландів.

Іван Єфанов (категорія до 81 кг) зупинився за крок від виходу у "бронзовий" поєдинок. У підгрупі кривдником українця став Карлос Луз з Португалії, а потім йому не дав поборотися за медаль Константінс Овчінніковс з Латвії.

Потрійне представництво Україна мала у ваговій категорії до 73 кг - Антон Тищено, Сергій Дребот і Дмитро Канівець. Перший програв у першому ж своєму поєдинку, водночас інші зустрілися на шляху до "бронзової" сутички. Перемогу здобув Дребот, але потім надії на медаль йому перекреслив Томаш Адамек з Польщі.

Коментарі ()