Головне

Ротань: "Повинні думати про результат, який дозволить нам грати у Бразилії"

31.05.2013 17:51 555 0

Збірній України потрібно добре готуватися до гри відбору ЧС-2014 з Чорногорією, щоб підсумковий результат дозволив країні сподіватися на вихід у фінальну частину.

Про це заявив півзахисник національної команди та дніпропетровського "Дніпра" Руслан Ротань, якого цитує офіційний сайт Федерації футболу України.

"Ми будемо намагатися допомогти, але всі і так розуміють: ця гра - найголовніша. Нам потрібно добре підготуватися до протистояння і провести матч на високому рівні. Всі ми - і команда, і вболівальники - повинні думати про результат, який дозволить нам грати на чемпіонаті світу у Бразилії", - сказав він.

За словами гравця, у Києві Чорногорія зіграла дуже організовано, позбавивши найголовнішого - оперативного простору.

"Хоча контроль м’яча був за нами, суперник не підпустив до своїх воріт. А ще ми пропустили гол "у роздягальню", у нас нічого не виходило, почали поспішати і,  так сталося, що не змогли вийти із критичної ситуації. Потрібно віддати суперникам належне - вони перемогли заслужено", - зауважив він.

"Зараз ми вже повинні думати про реванш, щоби протиставити чорногорцям таке ж ведення гри, яке вони запропонували нам у Києві. Обов’язково подивимося їхні ігри, зробимо висновки, підійдемо до матчу вже в іншому настрої та покажемо іншу гру й результат", - додав Ротань.

Коментарі ()