Головне

"Олімпійський" претендуватиме на чемпіонат Європи з легкої атлетики

21.05.2013 12:21 291 0

Головну спортивну арену України у межах офіційного візиту відвідав віце-президент Європейської федерації легкої атлетики Жан Грасіа.

Разом з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом гість перевірив легкоатлетичний сектор НСК "Олімпійський", оцінивши готовність стадіону до міжнародних змагань, пише прес-служба арени.

"У мене не просто хороші, а відмінні враження, - поділився емоціями Грасіа. - Я не очікував побачити настільки чудовий стадіон тут, у Києві".

"Тут чудові бігові доріжки, і я сподіваюся, що одного разу ми із задоволенням випробуємо не тільки футбольну частину, а й атлетичний сектор, тому що стадіон дійсно вражає", - додав він.

За словами керівника української легкоатлетичної федерації, мета візиту поважного гостя - допомогти країні у тих проектах розвитку, які намагається реалізувати Федерація легкої атлетики України.

"У наших планах серйозні розрахунки на цей стадіон, - сказав Гоцул. - Щоб провести тут змагання європейського та міжнародного календаря. Ми плануємо подавати заявку на проведення командного чемпіонату Європи 2017 року".

Коментарі ()