Головне

Жіноча збірна України з регбі-7 - переможець "Амстердам Севенс"

20.05.2013 14:48 387 0

18-19-го травня у Нідерландах відбувся міжнародний турнір з регбі-7 "Амстердам Севенс".

У першому раунді турніру підопічні Дмитра Кірсанова потрапили в одну групу з ірландською командою "Блекрок" і місцевим клубом "Недерланд девелопмент", пише офіційний сайт Федерації регбі України.

З обома суперниками українки не зазнали труднощів. Ірландський колектив дівчата обіграли з рахунком 31:0, а голландську команду - 29:0.

У другому раунді змагань "жовто-синім" протистояли французький клуб "Лотарингія" і збірна Грузії. У першій грі підопічні Кірсанова розгромили француженок - 29:0.

З грузинськими дівчатами українки вперше на турнірі зазнали труднощів. Більше того, суперник двічі зумів прорватися в заліковку збірної України. Тим не менш, "жовто-сині" взяли вгору 22:12 і вийшли до півфіналу.

На стадії 1/2 фіналу Україні протистояла національна команда Панами. Однак серйозного опору дівчата не зустріли і впевнено переграли американську державу - 27:0.

Фінал для українок вийшов феєричним. Підопічні Кірсанова здобули найбільшу перемогу на турнірі, розгромивши збірну Німеччини з рахунком 36:0.

Таким чином, жіноча збірна України, здобувши шість перемог із шести можливих, повертається додому у статусі переможця "Амстердам Севенс".

Коментарі ()