Головне

Тренер Польщі: "Уся тактика провалилася на 2-й і 7-й хвилинах"

23.03.2013 09:13 269 0

Якби збірна Польщі зрівняла рахунок у зустрічі проти України у першому таймі, то була б зовсім інша гра.

Про це заявив головний тренер поляків Вальдемар Форналік.

"Складно щось розумне сказати після настільки дивного матчу. Статистика показує, що у багатьох елементах гри ми були з Україною рівними суперниками. Але після семи перших хвилини вже програвали 0:2. З десятої по 40-у хвилини ми були тією командою, якою хотіли б нас бачити всі вболівальники", - сказав він.

"Шкода, що не вдалося зрівняти рахунок до перерви, та ще й під завісу тайму нам підрізали крила третім м'ячем. Що стосується другого тайму, то якщо б до 60-ї хвилини нам вдалося забити гол, то ситуація могла скластися інакше", - додав тренер.

За словами Форналіка, уся Європа знає, як грає Мессі, але мало хто може його зупинити. Так тренер описав те, що захисникам не вдалося зупинити Андрія Ярмоленка.

"Звісно, ​​ми знали можливості Ярмоленка, але все-таки наш гравець не зумів його випередити. Все пішло так, як пішло", - пояснив він.

"Уся тактика провалилася на 2-й і 7-й хвилинах. Після цього ми змушені були наступати, а українці стали грати у своїй улюбленій манері - всією командою працювали на оборону, розраховуючи на контратаки", - зауважив тренер.

Форналік зазначив, що команда у роздягальні перед матчем була дуже сконцентрованою та мобілізованою.

"Але те, що я побачив на полі у перші хвилини матчу, стало для мене неприємним сюрпризом. Мабуть, до голів призвела банальна нестача концентрації", - розповів наставник.

"Ми робимо все для того, щоб наша збірна грала найкращим чином, щоб якомога краще пройти дистанцію цього відбіркового циклу. Те, що відбувається на полі, у великій мірі залежить ще й від того, як грає наш суперник. Звісно, ​​ми знали, як грає українська збірна, і виходячи з цього будували гру на них флангах", - цитує його dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()