Головне

11 "динамівців" викликані у національні збірні

18.03.2013 09:46 541 0

Після матчу чемпіонату України з полтавською "Ворсклою" багато з футболістів київського "Динамо" відправляться у розташування своїх національних збірних.

"Збірників" національного рівня у складі "біло-синіх" відразу 11 чоловік, пише сайт клубу.

Першим у боротьбу вступить Мігел Велозу та його збірна Португалії. "Хрестоносцям" з піренейського півострова належить зіграти зі збірною Ізраїлю. Матч відбудеться 22 березня.

У Загребі на гру збірної Хорватії проти команди Сербії вийдуть Домагой Віда, Ніко Кранчар, а також орендований "Спартаком" Огнен Вукоєвіч.

Після цього всі українські вболівальники спостерігатимуть за поєдинком "жовто-синіх" у Варшаві проти збірної Польщі. Кольори національної збірної захищають відразу шість "динамівців": Євген Хачеріді, Євген Селін, Олег Гусєв, Денис Гармаш, Роман Безус та Андрій Ярмоленко.

На наступний день, 23 березня, про "Динамо" згадають і на африканському континенті, адже збірна Нігерії буде приймати команду Кенії. Шанс вийти на поле і допомогти своїй команда добитися позитивного результату має форвард "біло-синіх" Браун Ідейє.

Слідом за Нігерією свій матч проведе і збірна Швейцарії, за яку грає Адмір Мехмеді. Суперником команди Оттмара Хітцфельда є Кіпр.

Коментарі ()