Головне

Сафіуллін пообіцяв, що держава у 2013-му відкриє низку сучасних тренувальних центрів

26.12.2012 22:52 426 0

Українському спорту є чим пишатися - за останні роки прогрес не зупиняється, адже інфраструктура для різних видів спорту покращується і покращується.

Про це заявив, звертаючись до зірок українського спорту різних років, Голова Держслужби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, пише сайт ДСМТСУ.

"Минулий рік - рік спорту та здорового способу життя, рік футбольного Євро 2012, рік Олімпійських та Парілімпійських ігор став істинним фундаментом у подальшій розбудові українського спорту", - сказав він.

"Усі реалізовані проекти, здобуті нагороди та міжнародні визнання сприятимуть розквіту українського спорту у майбутньому", - впевнений він.

За словами Сафіулліна, прийдешній рік повинен зрушити з місця багатостраждальні надії українських спортсменів мати сучасні тренувальні центри.

"Вже у 2013 буде закладено першу цеглину у глобальній реконструкції Олімпійської бази у Конча-Заспі. У цьому ж таки році розпочнеться робота і над зведенням Олімпійського центру ігрових видів спорту у селі Гореничі", - наголосив Равіль Сафіуллін.

Коментарі ()