Головне

Київ збере найсильніших фігуристів України

10.12.2012 11:02 289 0

З 18 по 21 грудня в Києві на "Льодовій Арені" відбудеться чемпіонат України з фігурного катання на ковзанах.

В змаганнях братимуть участь найсильніші фігуристи України - представники Дніпропетровська, Києва, Одеси та Харкова, пише сайт НОКу.

В одиночному катанні серед жінок виступить вихованка Олімпійського чемпіона Віктора Петренко і Заслуженого тренера СРСР та України Галини Змієвської – Наталія Попова. Наталія - майстер спорту України, переможниця й призер міжнародних змагань, учасниця чемпіонатів Європи та світу.

В змаганнях танцювальних дуетів будуть представлені Шіван Хікен-Кенеді та Дмитро Дунь – майстри спорту України, призери міжнародних змагань, учасники чемпіонату Європи та світу 2012 року.

Цікавими обіцяють бути змагання серед чоловіків. Дмитро Ігнатенко, Яків Годорожа, Ігор Резніченко, Ярослав Паніот (срібний призер I юнацьких зимових Олімпійських Ігор) та Іван Павлов будуть виборювати звання чемпіона України.

В парному катанні змагатись за найвищу сходинку п'єдесталу пошани будуть юні Юлія Лаврентьєва та Юрій Рудик, Єлизавета Усманцева та Сергій Кульбач, Олександра Горова та Сергій Дейнега.

Чемпіонат України є відбірковим для участі у чемпіонатах Європи та світу.

Коментарі ()