Головне

НОК України отримав престижну міжнародну премію

28.11.2012 19:41 383 0

Опікунська рада Премії креативного спорту Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума визнала діяльність Національного олімпійського комітету України найкращою в світі.

Як пише сайт НОК, віддавши перемогу за успіхи у пропаганді спорту та олімпійських цінностей й присудивши відповідну грошову винагороду".

За умовами конкурсу національні олімпійські комітети мали представити свою діяльність та документально підтвердити реалізацію заявлених проектів.

НОК України у своєму поданні презентував акції та заходи, які ініційовані безпосередньо Національним олімпійським комітетом та проходять за його підтримки.

Зокрема, мова йде про вже традиційні та улюблені проекти як: "Олімпійський день", Всеукраїнський олімпійський урок, "Стрибки на майдані", "Олімпійське лелеченя", "Олімпійський куточок", "Олімпійська книга", Всеукраїнська урочиста церемонія "Герої спортивного року", фотовиставка "Спортивні миттєвості" тощо. Більшість з них є унікальними та не мають аналогів у світі.

Церемонія нагородження відбудеться 6 січня 2013 року в місті Дубаї. Премія креативного спорту є ініціативою віце-президента та прем'єр-міністра ОАЕ шейха Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума, що спрямована відзначити та підтримати найкращі спортивні ініціативи не лише у регіоні, а й в усьому світі.

Коментарі ()