Головне

Вінничани виграли Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби

27.11.2012 14:02 242 0

Вихідними у Вінниці, в борцівській залі Центрального міського стадіону, за підтримки обласного відділення Національного олімпійського комітету України пройшов Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті найсильніших борців Вінниччини.

За командну та особисту першості змагалися 110 атлетів: зі столиці, Київської, Одеської, Житомирської, Тернопільської, Луганської областей, Вінниці, Жмеринки і 5 районів Вінницької області, на килим виходила й збірна Молдови, пише сайт НОК.

Турнір відвідали голова Вінницького обласного відділення НОК України Федір Новік (майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби) і срібний призер чемпіонату Європи – вінничанин Костянтин Балицький, який наразі тренується у Запоріжжі.

"Ці змагання присвячені пам'яті знаних борців Вінниччини. Зокрема, воїну-афганцю Олегу Медзеленко, Борису Гуню, Семену Поляченко, Аліку Ахмедову", – зазначив Федір Новік.

"Це вже шостий такий турнір. Спортсмени з різних регіонів України охоче беруть у ньому участь. Головним завданням турніру є широке залучення підлітків до цікавого олімпійського виду спорту", - сказав він.

У командній боротьбі перемогла збірна Вінниці. На другому місці – Молдова, на третьому – Луганська область. В особистому заліку лише два вінничанина стали чемпіонами. Це Артем Григор'єв (вагова категорія до 54 кг) і Максим Супрун (до 58 кг).

Коментарі ()