Головне

Баль: "Відбірний турнір - не коротка дистанція, і боротися треба до останнього"

15.10.2012 19:37 332 0

Чорногорія - дуже добре збалансована команда, у її складі є гравці, які виступають у відомих європейських клубах.

Про це напередодні поєдинку відбору до ЧС-2014 заявив в.о. головного тренера збірної України Андрій Баль.

"Перед нашою останнім тренуванням усі гравці повністю готові. Виходячи з того, як вони будуть себе на ній проявляти, ми і будемо визначатися зі стартовим складом на завтрашній матч. Це стосується як нападників, так і захисників, і півзахисників", - сказав він.

"Ми дивилися сьогодні кілька матчів за участю збірної Чорногорії. Команда ця - дуже добре збалансована, у її складі є гравці, які виступають у відомих європейських клубах. Але є також у збірної Черногрії і слабкі місця, якими ми і будемо користуватися", - додав тренер.

За словами Баля, він не говорив, що задоволений результатом матчу з Молдовою, адже єдиний результат, яким задоволені у будь-якому матчі - це перемога.

"У Кишиневі ми її не здобули, але це просто наслідок нереалізації гольових можливостей, які ми створювали у цьому поєдинку. Відбірний турнір - не така вже коротка дистанція, і боротися треба до останнього. Ніхто не очікував, що ми заберемо очки в Англії, а Польща - у Чорногорії. І таких ситуацій буде ще багато", - зауважив він.

"Я з Блохіном розмовляю щодня. На різні теми. Якщо ви вважаєте що, я в нього запитую якісь поради, то це ділова розмова, а він у цьому плані чітко сказав, що треба дивитися по тих людях, які готові відіграти на всі 100%. Так ми і робимо, коли визначаємося зі стартовим складом", - цитує Баля dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()