Головне

Тренер Молдови Карас: "Дуже задоволені тим, що записали перше очко"

13.10.2012 09:03 297 0

У поєдинку з українцями збірна Молдови продемонструвала максимальну самовіддачу, тому і змогла здобути прийнятний результат.

Про це після зустрічі заявив головний тренер команди Молдови Іон Карас, повідомляє з Кишинева кореспондент "Чемпіона" Дмитро Литвинов.

"Записали перше очко, дуже задоволені цим. Суперник був набагато більш майстерним. Фортуна, звичайно, була на нашому боці. Ми хотіли змінити враження після Англії хорошими грою та результатом. Очко дасть нам впевненість, все ж треба набирати очки в офіційних матчах", - сказав він.

"Відбирати очки з такими опонентам можна за рахунок захисту та вдачі. Просив контратакувати, але середній лінії це не вдалося. Сьогодні м'яч майже не затримувався у нас", - додав тренер.

За словами Караса, дуже складно і атакувати, і захищатися одним флангом, тому у перерві попросив тривалий час контролювати м'яч, але це не вдалося.

"Я дуже задоволений результатом, менше грою. Задоволений віддачею, звичайно, привітав команду. Хоча ми й маленька команда, але фани чекають на результат. Дуже складно грати проти такого суперника, але очікування завжди великі. Ми раді бо відібрали очки у вашої команди", - зауважив він.

"Я прихильник комбінаційноі гри у контрольних матчах. Непогано вдавався короткий пас. Навіть на тренуваннях ми непогано контролюємо мяч. Центрхави мали не найкращий день, але ми практикуємо такий футбол. Багато хто критикував Намашка. Єпуряну має практику - це дуже хороший гравець. І як капітан вигравав всі дуелі. Всі інші також намагалися були схожими на капітана", - підсумував наставник.

Коментарі ()