Головне

Баль: "Завдання одне - взяти шість очок"

09.10.2012 18:54 389 0
Баль: "Завдання одне - взяти шість очок"

Перед збірною України стоїть завдання взяти максимальну кількість очок в матчах з командами Молдови і Чорногорії.

Про це на прес-конференції заявив в.о. головного тренера команди Андрій Баль.

Про стан Блохіна

Наскільки я знаю, його стан поліпшується. Сам я з Олегом Володимировичем не зустрічався, оскільки ми повернулися до Києва відразу після матчу з "Дніпром", а в цей день до Блохіна ще не пускали відвідувачів. Але знаю, що з кожним днем ​​йому все краще і краще.

Зараз йому потрібен спокій. Думаю, днів через десять до спілкування з Блохіним буде вже повний доступ. Головне, що зараз все з його одужанням складається вдало.

Про травмованих

Вчора з лікарем "Шахтаря" прибув на базу Ярослав Ракицький - у нього проблеми з ахілловим сухожиллям, і йому потрібен спокій. З цієї причини він пропустив поєдинок з "Металістом". Скільки часу знадобиться йому на відновлення, ми не знаємо, тому відпустили його додому на лікування.

Зате Девіч прибув на збір і буде працювати в загальній групі. Я з ним розмовляв, запитав у нього про стан здоров'я, і Марко відповів, що все в нормі. Як буде далі, скажуть лікарі, але Девіч готовий до роботи.

Про новий тренерський штаб

Ми давно дружимо і настільки часто бачимося, що наші погляди на футбол збігаються. Тим більше, ми пройшли одну школу. У збірній ми разом працюємо другий день. У нас спільні інтереси, спільні погляди так що є все для того, щоб плідно підготуватися до першого поєдинку. Найголовніше, щоб був досягнутий позитивний результат.

Про збірну Молдови

У Молдови є хороші і досвідчені футболісти. З деякими з них я працював у ФК "Москва". Багато виконавців грають в чемпіонатах Росії, в нашому. Один футболіст виступає в "Рапіді". Поганих гравців в національну збірну не запрошують. Так що збірна Молдови - добротна команда. Завтра будемо розбирати матч Польща - Молдова, і після цього наші гравці будуть мати всю конкретну інформацію про суперника.

Про завдання на матчі з Молдовою і Чорногорією

Завдання на ці два матчі одне - взяти шість очок. Щоб добре завершити першу частину відбіркового циклу. Адже в наступному році у нашої збірної буде більш напружений графік і більше матчів.

Про нового тренера збірної

Тільки президент ФФУ може відповісти на це питання. Я повинен поважати кожного тренера і вибір ФФУ. А хто буде новим наставником збірної України, навіть Заваров не знає.

Про свій контракт з ФФУ

Мій контракт зі збірною України закінчився після Євро, в потім угоду було продовжено ще на три місяці - до 19 жовтня цього року.

Коментарі ()