Головне

Шемякіна все ж отримає від влади Львова нормальну квартиру за "золото" Олімпіади

03.10.2012 08:49 252 0

Олімпійська чемпіонка  з фехтування Яна Шемякіна все вибрала помешкання  у Львові з другої спроби, після того як спочатку міська влада запропонувала їй жахливу квартиру.

Як пише "Урядовий кур'єр", до зустрічі із міським головою Андрієм Садовим олімпійська чемпіонка встигла оглянути всі запропоновані варіанти.

"Львів гордий, що олімпійська чемпіонка - наша вихованка і що вона має бажання надалі жити та працювати в рідному місті. Сьогодні Яна озвучила свій остаточний вибір", - сказав мер.

"Йдеться про трикімнатну квартиру на вулиці. Угорській. Ми вже запускаємо юридичний механізм передачі житла. Це той максимум, який можемо дозволити сьогодні", - зазначив Садовий.

Поки Яна Шемякіна стане законною господинею квартири, потрібно залагодити низку "паперових" моментів, а це доволі тривала й складна процедура: має бути рішення громадської комісії, потім - рішення виконавчого комітету.

Спортсменці сподобався район Нового Львова. Дівчина запевнила: не бачить жодних проблем у тому, що мешкатиме поряд із соціальним гуртожитком, куди недавно переселилися безхатченки.

Який вигляд матиме житло, Яна ще не знає: у квартирі оздоблювальні роботи ще не розпочали, а завершити і здати в експлуатацію будинок повинні до кінця року. Питання ремонту Шемякіна обговорюватиме на наступній зустрічі з міським головою.

Коментарі ()