Головне

Ольга Саладуха і Марія Рємєнь претендують на звання кращої спортсменки Європи

14.09.2012 16:47 584 0

У переліку кандидатур на звання найкращої спортсменки Європи 2012 року є і дві українки - чемпіонка Європи і бронзова призерка Ігор ХХХ Олімпіади в Лондоні в потрійному стрибку Ольга Саладуха, а також чемпіонка Європи в бігу на 200 м і бронзова медалістка Ігор ХХХ Олімпіади в естафеті 4х100 м Марія Рємєнь

Вони потрапили до списку, що оголосила Європейська асоціація легкої атлетики, пише офіційний сайт НОК України.

Списки формувалися на основі виступу спортсменів на Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні, чемпіонату Європи в Гельсінкі, чемпіонату світу в приміщенні в Стамбулі, етапах "Діамантової ліги" та інших змагань з легкої атлетики.

Переможців буде обирати громадськість, засоби масової інформації, представники федерацій легкої атлетики континенту та експерти. Кожен виборець повинен назвати п'ятьох спортсменів і розмістити їх у порядку пріоритетності.

Представники громадськості, які правильно вкажуть трійку спортсменів серед чоловіків і жінок, візьмуть участь у розіграші поїздки на двох на чемпіонат Європи в приміщенні, який відбудеться в Гетеборзі наступного року.

Онлайн-опитування проходить на сайті Європейської асоціації легкої атлетики до 26 вересня 2012 року. Віддати голос за наших спортсменок можна за цим посиланням.

Коментарі ()