Головне

У Федерації легкої атлетики називають наклепом звинувачення у розтраті коштів

14.09.2012 12:32 381 0

Федерація легкої атлетики називає наклепом звинувачення у розтраті коштів на підготовку спортсменів.

Про це йдеться в офіційній заяві ФЛАУ, яка оприлюднена на її офіційному сайті.

"Звинувачення деяких спортсменів та тренерів, висловлені й опубліковані в ЗМІ, абсолютно необґрунтованим наклепом на адресу керівництва ФЛАУ та численних членів легкоатлетичної громади", - йдеться в повідомленні.

"Крім того, ми заявляємо, що група осіб, лідери якої не є членами ФЛАУ, здійснює тиск на обласні федерації, тренерів штатної збірної, громадськість через ЗМІ, з метою дискредитації президента ФЛАУ Валерія Борзова", - заявили в федерації.

"Ми вважаємо, що спортсменів цілеспрямовано дезінформували про те, що ФЛАУ несе повну відповідальність за витрачання бюджетних коштів, будівництво і фінансування спортивних споруд, придбання інвентарю та обладнання", - уточнили в організації.

"При цьому напередодні звітно-виборчої конференції ФЛАУ певна група осіб лобіює інтереси конкретної людини, котра не має досвіду роботи в сфері спорту та фізичної культури, але виявляє неабиякий інтерес в здобутті посади президента ФЛАУ", - йдеться в заяві.

ФЛАУ заявляє, що ніколи не отримувала бюджетних коштів для проведення спортивних заходів і, тим більше, для підготовки збірної команди, тому не може нести відповідальність за їх використання.

Коментарі ()