Головне

На матч проти Англії Блохін взяв 20 гравців

10.09.2012 11:02 604 0
На матч проти Англії Блохін взяв 20 гравців

10-го вересня збірна України чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" взяла курс на Лондон, де днем ​​пізніше, на "Вемблі" проведе свій перший матч відбіркового циклу ЧС-2014 - проти збірної Англії.

За час підготовки до майбутнього поєдинку, яка тривала з минулого вівторка, кадрових втрат в українській національній команді немає - всі футболісти, які прибули тиждень тому в розташування збірної, відправилися в столицю Англії і готові вийти на поле.

Зазначимо, що не полетіли разом з командою Тарас Михалик і Олександр Кучер.

Таким чином, в матчі з англійцями головний тренер збірної України Олег Блохін зможе розраховувати на 20 наступних гравців, 18 з яких і сформують заявку на поєдинок.

Воротарі: Андрій Дикань ("Спартак" М, Росія), Максим Коваль ("Динамо"), Андрій П'ятов ("Шахтар").

Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Ярослав Ракицький, В'ячеслав Шевчук (обидва - "Шахтар"), Євген Селін ("Ворскла"), Євген Хачеріді ("Динамо").

Півзахисники: Роман Безус ("Ворскла"), Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (всі - "Динамо"), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - "Дніпро"), Сергій Назаренко ("Таврія"), Тарас Степаненко ("Шахтар"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападники: Марко Девіч ("Шахтар"), Роман Зозуля ("Дніпро"), пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()