Головне

Ломаченко хвилювався перед кожним боєм, а тепер думає йти у профі

12.08.2012 18:40 431 0

Дворазовий Олімпійський чемпіон з боксу Василь Ломаченко після фінального гонгу відкрив всі таємниці свого виграшу та подальшої долі у спорті.

Про це спортсмен, який за традицією перед змаганнями не спілкується з журналістами, повідомив офіційному сайту НОК України.

"Кожна перемога на Олімпійських іграх далась складно. Я не гнався, щоб як у Пекіні фінальна сутичка завершилась у 1-му раунді, не форсував події", - почав він.

"Як і у кожному бої мені потрібно приглядітись до суперника, відчути його можливості, а вже далі реалізовувати свої задачі. Не дивлячись на свій досвід, перед кожним боєм відчував хвилювання", - зізнався він.

Не оминув наш чемпіон і суддівство на Іграх XXX Олімпіади.

"Досить складне було суддівство на цих Іграх і не завжди справедливим відносно українських боксерів. Ми повинні були йти на результат, а не демонструвати красу бою. Кожен з нас намагався боксувати так, що не пропустити удар суперника".

"Скоріше за все, це мій останній бій в любительському боксі, але я ще не знаю думки ні мого батька, ні тренерів, все це ще буде вирішуватись", - додав він.

Коментарі ()