Головне

"Олімпійські пристрасті" на Першому триватимуть близько 12 годин на день

24.07.2012 10:33 584 0

Проект "Олімпійські пристрасті" виробництва "Савік Шустер студії" на Першому національному разом зі спортивними трансляціями триватиме близько 12 годин на день.

Про це розповів Павло Єлізаров, керівний партнер продакшну під час презентації нової студії, створеної спеціально для проекту.

Ефір включатиме ранкові, денні та вечірні виходи шоу, також новинні блоки та новини лайт-формату про українців у Лондоні під час Олімпіади.

У ньюзрумі, який знаходиться безпосередньо в студії "Олімпійських пристрастей", постійно працюватимуть двоє журналістів, відстежуючи всі вісім сигналів з Лондона та формуючи новини.

Інформаційні блоки виходитимуть чотири рази на день по п'ять хвилин і включатимуть ті новини, які не увійшли до основної трансляції.

"Це студія, в якій постійно йде прямий ефір. У нас будуть присутні гості, приблизно 5-7 чоловік, які розбираються в цьому виді спорту...Особливість і складність цього проекту - це одночасна велика кількість видів спорту і велика кількість трансляцій", - відзначив пан Єлізаров.

Приблизно о 19:00 виходитимуть "Інші новини" з Василісою Фроловою, яка постійно перебуватиме в Лондоні.

"Також є кореспонденти Першого національного, які летять у Лондон і на спортивних майданчиках робитимуть спортивні репортажі, а є людина, яка ходить по Лондону, по заходах, яка розказує про життя українців у Лондоні. Наприклад, чоловік пішов дивитися спортивні події, а дружина пішла на шопінг, і вони обоє отримують задоволення від Олімпіади в Лондоні", - говорить пан Єлізаров.

Вечірня студія зазвичай починатиметься о 19:30 і триватиме до 01:00-02:00.

Для шоу "Савік Шустер студія" підготувала 24 5-хвилинні фільми про різні види спорту, які виходитимуть в межах студійних ефірів.

Наразі над проектом працює близько 140 осіб, 40 з яких запрошені спеціально під шоу, в тому числі з інших каналів.

Зокрема, вестимуть проект спортивний коментатор Григорій Палій; українська гімнастка, заслужений майстер спорту України з художньої гімнастики Наталія Годунко; 17-разовий чемпіон Європи зі штовхання ядра Роман Вірастюк; український спортивний журналіст, телекоментатор і телеведучий Олександр Гливинський; телеведуча каналу "1+1" Оксана Гутцайт; ведучий спортивних новин Нового каналу В'ячеслав Варда; українська легкоатлетка, призер Олімпійських ігор Олена Говорова; кореспондентка програми "Шустер live" Катерина Некреча; телеведуча Василіса Фролова; ведучий After Live Георгій Тихий; ведучий "Шустер live" Савік Шустер; редактор "Савік Шустер студії" Владислав Майструк.

Бюджет проекту Павло Єлізаров не розголошує, однак зазначає, що це дуже дорогий проект і для України в комерційному плані він не прибутковий: "Всі знають, що таке Олімпіада, але всі вважають, що рейтинги будуть низькими. Ми хочемо спростувати це... Взагалі я вважаю, такий проект треба починати за два роки до того, це повинно бути хороше анонсування, адже це не тільки проект Першого національного, але й національний".

"У нас було дуже багато великих спонсорів, які йшли-йшли до останнього моменту, а за тиждень відмовилися. В результаті на 50% спонсором є "Савік Шустер студія" своїми оборотними грішми", - підсумовує Павло Єлізаров.

Прем'єра "Олімпійських пристрастей" відбудеться 27 липня о 21:25. Відразу після програми о 23:00 НТКУ покаже офіційну церемонію відкриття ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні, пише telekritika.ua.

Коментарі ()