Головне

УЄФА оцінив підготовку Євро на відмінно

16.07.2012 21:24 633 0

Операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен та директор турніру в Україні Маркіян Лубківський підбили підсумки проведення Євро-2012, оцінивши його організацію на відмінно.

Про це повідомляє офіційний сайт Європейського футбольного союзу.

"Євро-2012 – це наймасштабніша подія в історії Незалежної України і найкраще організований спортивний захід", - наголосив Маркіян Лубківський.

"Ми всі можемо ним пишатись, адже його проведення вимагало неймовірних зусиль з боку УЄФА, приймаючої асоціації (ФФУ) та місцевого оргкомітету, українського уряду, а також наших польських колег. Цей турнір встановив надзвичайно високі стандарти організації футбольних матчів, котрих буде дуже важко досягти на наступних змаганнях", - вважає він.

"Нам вдалось провести фантастичний чемпіонат Європи, і ми дуже щасливі рівнем його організації як в Україні, так і в Польщі", - зазначив Мартін Каллен.

"Президент УЄФА Мішель Платіні та глава Федерації футболу України Григорій Суркіс, як і вся велика європейська футбольна родина, залишились вельми задоволені турніром", - додав він, підкресливши, що Євро-2012 викликав неймовірний інтерес у всьому світі й побив низку рекордів.

Коментарі ()