Головне

Рамос: Ми хочемо поїхати з Києва чемпіонами

29.06.2012 16:23 460 0

Збірна Італії - дуже сильна команда, яка додала протягом Євро-2012, але для Іспанії існує лише один прийнятний підсумок турніру.

Про це заявив на прес-конференції у Києві захисник "Реала" та збірної Іспанії Серхіо Рамос, пише gazeta.ua.

"Наш суперник змінив свій стиль гри після того матчу. Тепер вони грають не з трьома, а з чотирма захисниками. Подивимося, яку тактику вони оберуть у неділю", - почав він.

"Ми знаємо, що наш суперник - швидкий, нам треба остерігатися їх блискавичних контратак. Також вони мають такого унікального гравця як Андреа Пірло. Ми постараємося показати проти них свою найкращу гру. Ми б не хотіли доводити справу до серії пенальті. Але якби матч не закінчився ми вже ввійшли в історію", - вважає він.

За словами Рамоса, гравці "Фуріїї Рохи" пам'ятають як два роки тому поверталися з ПАР чемпіонами світу і як їх зустрічали в Іспанії.

"Ми знову хочемо пережити ці моменти і привести з Києва кубок. Це наша найбільша мотивація. Наша команда важко працює. Робити більше вже не можливо. Ми дуже хочемо виграти трофей і хочемо, щоб наша країна нами пишалася", - запевнив він.

Рамос розповів, що його вразила гра Антоніо Кассано, який минулого року переніс операцію на серці.

"З Кассано ми разом грали в "Реалі". Він чудовий гравець. Було приємно стежити за його роботою на тренуваннях. Коли йому зробили операцію на серці я йому телефонував, ми спілкувалися. Я дуже радий, що він одужав і продовжує грати", - резюмував Рамос.

Нагадаємо, 1 липня у фіналі Євро-2012 зіграють збірні Іспанії та Італії. Матч пройде на НСК "Олімпійський" о 21:45.

Коментарі ()