Головне

Борці висловили недовіру Русланові Савлохову

27.06.2012 10:40 372 0

Гучний скандал прогримів в олімпійській збірній України з вільної боротьби.

За місяць до початку Ігор більшість борців висловили недовіру старшому тренеру команди Русланові Савлохову.

Про це вони уже повідомили керівництво Федерації, а зробити такий крок їх змусила ситуація із Андрієм Стадніком, який не отримав шанс поїхати на Олімпіаду. За словами самого Стадніка, головний тренер збірної є наставником Андрія Квятковського, який виборов собі ліцензію у турнірі других номерів, і тому поїде на Ігри.

Хача, як зазначає спорсмен, "у Квятковського немає навіть досвіду участі на дорослому чемпіонаті Європи, тому про його клас судити важко. Він не переміг жодного суперника, який має олімпійську ліцензію".

Сам же Стаднік Квятковського перемагав ще в лютому, проте зазначає, "що на турнірах йому не щастить із сіткою, хоча на його думку, у своїй ваговій категорії він є найкращим в Україні".

"Партнери по збірній мене підтримують. Вони написали лист про підтримку Андрія Стадніка та недовіру головному тренерові. Підписи поставили 21 чоловік. Цей лист відправили у Міністерство освіти. Мене підтримує практично уся збірна, за винятком вихованців Руслана Савлохова", - цитує Стадніка komentator.net.

Коментарі ()