Головне

Селезньов: "Не хочу, щоб тренер збірної знущався наді мною"

27.06.2012 00:34 633 0

Якщо Євген Селезньов не відповідає рівню збірної України - не потрібно було його влкючати у заявку на Євро-2012.

Про це сам нападник заявив, коментуючи слова Олега Блохіна про його участь на Євро, пише сайт "Шахтаря".

"Таке відбувається вже не перший раз. Я не можу зрозуміти, що означають слова: "Я не хотів Женю ображати". Ображати як? Я футболіст не такого рівня? Я поїхав на місяць, не зіграв на Євро ні хвилини, а тепер ще змушений слухати і читати якісь знущання?", - сказав він.

"Я дуже вдячний Блохіну за те, що він включив мене в заявку на Євро. Але після того як я не зіграв жодної хвилини на чемпіонаті Європи, після того як мені не було дано шанс, говорити в інтерв'ю, що він не хотів ображати мене і мій рівень... Не треба цього робити", - зазначив Селезньов.

За словами гравця, якщо Блохін не бачив його рівня, то не треба було викликати його в збірну.

"Якщо він не бачив у мені рівня - не потрібно було брати в збірну. Я такий, який є, і свій рівень постійно підтримую. Я два роки поспіль стаю найкращим бомбардиром чемпіонату України, причому в різних командах", - продовжив футболіст.

"Не намагаюся бути таким футболістом, яким був Блохін, і ніколи ним не стану. Я був Селезньовим і залишуся Селезньовим. Можливо, ніколи не отримаю "Золотий м'яч" і не буду великим гравцем, як Шевченко, Блохін чи Бєланов. Але і Блохін ніколи не буде таким великим тренером, як Мірча Луческу або Хуанде Рамос", - підсумував нападник.

Коментарі ()