Головне

Азаров досі шкодує, що Україна не вийшла у чвертьфінал

23.06.2012 12:42 401 0

Чвертьфінальні матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, які пройдуть в Україні 23 та 24 червня, виправдають найсміливіші сподівання прихильників найпопулярнішої у світі гри.

Переконання в цьому висловив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час спілкування із вболівальниками на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Євро триває, і вже в суботу та неділю в Києві та Донецьку будуть проходити чвертьфінальні матчі. Я думаю, всі ми будемо мати можливість подивитися цікаві поєдинки", – відзначив Глава українського Уряду.

Він також додав, що й досі не може збагнути, як угорська бригада арбітрів під час матчу Україна – Англія не побачила, що м’яч перетнув лінію воріт Джо Харта після удару Марко Девича.

"Насправді всі, хто дивився цей матч, бачили, що наша команда перемогла. І тільки несправедливість в особі суддівської бригади завадила нашій команді вийти до чвертьфіналу. Прикро, але, на жаль, це вже відбулося, і виправити це неможливо", – цитує Азарова Інформаційний центр Україна-2012.

Коментарі ()