Головне

У збірній Греції кажуть, що знають як перемогти Німеччину

22.06.2012 15:10 191 0

Тренер збірної Греції Фернанду Сантуш знає, що потрібно зробити його команді, аби перемогти Німеччину в чвертьфіналі Євро, який відбудеться, 22 червня, на стадіоні "Арена Гданськ" у Польщі.

"Потрібно уникнути помилок і зберігати концентрацію протягом всієї гри. Тільки так ми зможемо після фінального свистка святкувати перемогу", - цитує Сантуша офіційний сайт УЄФА.

Греки припустилися багатьох помилок в першому турі групового етапу, проте завершили внічию матч із Польщею, хоча деякий час грати в меншості.

Потім вони з рахунком 1:2 поступилися чехам і добилися сенсаційної перемоги над Росією. Їм не допоможуть дискваліфіковані капітан Гіоргіос Карагуніс і захисник Хосе Олебас. Проте їхню на користь говорить той факт, що поразка від збірної Чехії стало для них єдиною в 13 матчах відбірного та фінального раунду Євро-2012.

Враховуючи цю статистику, порівняння суперників з Давидом і Голіафом виглядає аж надто гучним, проте Сантуш на нього погоджується: "Давид переміг свого противника, коли цього ніхто не чекав. Так що ми згодні на роль Давида".

"Безперечно, в плані потужності й авторитету збірна Німеччини - грізна команда, яка на великих турнірах завжди розраховує пройти далеко. Але і ми тут не на канікулах, - запевнив Сантуш. - У 2004 році команду списали з рахунків ще до початку турніру, і саме з неї ми беремо приклад".


 

Коментарі ()