Головне

Ярмоленко увійшов до топ-5 найбільш затребуваних після Євро

21.06.2012 18:05 341 0

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко увійшов до п'ятірки найкращих серед тих, кого захочуть бачити в своїх лавах чимало клубів після чемпіонату Європи.

Спортивний портал Goal.com проаналізував гру гравців з метою визначити, хто з них буде найбільш затребуваним після Євро-2012.

Великі перспективи, на думку експертів, відкриваються перед півзахисником "Брондбю" та збірної Данії Мікаелем Крон-Делі. Завдяки двом м'яч і результативній передачі в трьох матчах він отримав 3,5 бали за п'ятибальною шкалою.

Наш Адрій Ярмоленко, як і і решта тих, хто увійшов до топ-5, отримали по 3 бали. Примітно, що в цій чудовій компанії присутні відразу два гравця "Вольфсбурга" - чех Петр Їрачек і хорват Маріо Манджукіч. Перший, до речі, в сезоні виходив на поле всього в 13 іграх і діяв на позиції захисника. У збірній же його перевели на лівий фланг півзахисту, і дії футболіста засяяли новими фарбами.

Зазначимо, що чотирьом з цієї п'ятірки, в тому числі і Ярмоленку з росіянином Дзагоєвим, по 22 роки. Не вписується за віком в цю компанію Крон-Делі, котрому за два дні до старту Євро "стукнуло" 29-ть, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()