Головне

Столична міліція затримала зловмисника, який пограбував двох іноземців

21.06.2012 17:38 156 0

Працівники столичної міліції затримали зловмисника, який упродовж трьох днів пограбував двох іноземців, що приїхали до Києва на Євро-2012.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Першим потерпілим став 58-річний спортивний журналіст британського часопису "Індепендент". 8 червня близько 16-ї години він звернувся до Печерського райуправління міліції з заявою про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий відібрав у нього гроші.

11 червня до цього ж підрозділу надійшла заява від громадянина Ірландії. Він повідомив, що його пограбував невідомий чоловік, який прийшов до його тимчасового помешкання на Бесарабці під виглядом поштаря. Невідомий заявив, що приніс посилку. Іноземець впустив "поштаря" до помешкання, і, поки ходив за ножицями, щоб відкрити пакунок, злодій привласнив його айфон і втік.

Іноземець негайно зателефонував до міліції. Протягом десяти хвилин підозрюваного було затримано за прикметами нарядом патрульної служби. Під час його перевірки на причетність до вчинення інших злочинів з’ясувалося, що саме він пограбував англійця 8 червня.

Наразі стосовно нього порушено дві кримінальні справи за статтею 186 Кримінального кодексу України. Його подальшу долю визначать слідство та суд.

Коментарі ()