Головне

Інтерес українців до Євро не спадає

21.06.2012 13:52 234 0

Незважаючи на виліт національної збірної України, інтерес до Євро-2012 в нашій країні не знижується.

На цьому наголосив директор місцевого організаційного комітету Маркіян Лубківський.

За його словами, головним свідченням цього факту є бажання українців придбати квитки на поєдинки раунду плей-офф, що відбудуться на вітчизняних стадіонах.
"Незважаючи на неоднозначний матч Англія – Україна, який став останнім для нашої збірної, українці й надалі з інтересом спостерігають за турніром і прагнуть, незважаючи ні на що, потрапити на стадіони", – відзначив директор турніру.

Він додав, що з 19 червня на офіційному квитковому порталі УЄФА, а також відділеннях "Уксоцбанку" (UniCredit Group) та касах "Донбас Арени" в продаж надійшли перепустки на чвертьфінальні поєдинки в Києві та Донецьку.

"Це квитки, заброньовані футбольними федераціями тих країн, збірні яких вибули з боротьби за чемпіонський титул після групового етапу, і вони стали доступні широкій громадськості.

Ми бачимо, що українці намагаються скористатися унікальним шансом – побачити гру кращих європейських збірних у себе вдома, зануритися в атмосферу свята і стати частиною історії, яку ми створювали протягом майже п’ять років підготовки", – цитує Лубківського Інтерфакс.

Коментарі ()