Головне

Адвокат: Збірній Росії не вистачило класу, адже в ній немає зірок

21.06.2012 10:40 299 0

Вже колишній головний тренер  збірної Росії Дік Адвокат зовсім не винен у провалі команди на Євро-2012.

Про це заявив "Советскому спорту" сам фахівець з Нідерландів.

"Люди можуть перекласти всю провину на мене. Але будемо реалістичні. Не треба кричати, що мої футболісти грали погано. Ми провели приголомшливий матч з Чехією, повністю переграли Польщу в першому таймі. І повинні були громити Грецію. Цього не сталося, тому після трьох матчів ми вилетіли з турніру", - сказав він.

"Інших причин немає. У нас команда без зірок. Російські хлопці, які поїхали грати до Європи, сиділи там на лавці запасних. І, незважаючи на все це, нам вдалося зробити сильну команду. Судячи з усього, нам не вистачило ще частки класу, щоб покарати греків, що захищалися весь матч", - вважає він.

"Наша гра гідна усіляких похвал. Часом здавалося, що всі гравці беруть участь в атакуючих діях. Суперники це вирішували дуже просто - залишали позаду шість осіб. Таким чином, вони створювали гандбольну оборону! Так діяли і греки. В цьому випадку ти повинен проявляти винахідливість. Наприклад, грати без крайніх захисників, які будуть діяти попереду", - зазначив він.

За словами фахівця, проти Греції він випробував всі варіанти, грав в один момент з двома "стовпами" в атаці, але це був, мабуть, не день збірної.

Коментарі ()