Головне

Азаров: Навіть із трибуни було видно гол у ворота англійців

21.06.2012 09:26 165 0

Під час матчу Україна-Англія навіть із трибун стадіону можна було побачити, що в результаті удару Марко Девіча м'яч перетнув лінію воріт англійців.

Такими особистими враженнями від гри української збірної в Донецьку поділився прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю Associated Press, оприлюдненому в середу.

"Якщо я побачив з трибуни, що м'яч перетнув лінію воріт, рефері повинен був побачити це", - сказав глава уряду.

На думку Азарова, УЄФА має "зробити висновки щодо такого суддівства таким чином, щоб подібні інциденти не мали місця в майбутньому".

В інтерв'ю прем'єр-міністр зазначив, що Україна успішно приймає Євро-2012.

"Країна гідно підготувалася до цього і проводить цей чемпіонат у спосіб, що заслуговує на схвалення. Наші люди зустрічають іноземців дуже гостинно і доброзичливо. Не було жодних скарг", - сказав він.

Азаров також зауважив, що при організації Євро-2012 на модернізацію інфраструктури країни було витрачено 5 млрд євро (6,4 млрд доларів).

"Євро закінчиться, але всі ті об'єкти, які ми побудували, відремонтовані дороги, аеропорти - все це залишиться", - підкреслив Азаров.

Коментуючи відсутність деяких чиновників ЄС на матчах чемпіонату в Україні, прем'єр-міністр зазначив, що це не зіпсувало свята, і дав зрозуміти, що Україна нікого не примушуватиме.

За словами прем'єра, турнір проходить без будь-яких серйозних проблем, і протести через ув'язнення Юлії Тимошенко були лише "ложкою дьогтю у морі святкування".

Азаров також зазначив: "Тимошенко переслідується зовсім не через її політичні переконання, а за те, що вона зробила, за нанесення колосальних збитків країні, народові", пише ukrinform.ua.

Коментарі ()