Головне

Девіч: За рахунку 1:1 ми б змогли дотиснути англійців

21.06.2012 08:32 317 0

Судді не дали збірній України змоги додати та все ж вирвати перемогу у англійців в третьому турі групового етапу Євро-2012.

Таку думку висловив "Спорт-Экспрессу в Украине" автор незарахованого голу у ворота Харта Марко Девіч.

"Після гри спати взагалі не хотілося. Після таких матчів складно відразу переключитися на щось інше. Мені не давав спокою момент з не зарахованим голом. Прикро, що так вийшло", - сказав він.

"Чи обурювався після гри Блохін? Олег Володимирович подякував за гру. Він, як і всі, був засмучений, що арбітр не зарахував гол у ворота збірної Англії", - відповів "гірник".

"На мій погляд, нам не дали зіграти в свою гру французи. У першому таймі ми, в принципі, діяли непогано, але після перерви не проявили надійності в обороні. Вважаю, що французька збірна сильніше англійської", - відповів він на питання про причини провалу з Францією.

На думку Девіча, хоча у групі кожен міг обіграти кожного, але Англія не випадково вийшла в плей-офф з першого місця.

"У футболі ніщо не відбувається випадково. Якщо вона зайняла перше місце - значить, заслужила", - переконаний колишній серб.

"За рахунку 1:1 була б уже зовсім інша гра. Не хочу здатися голослівним, але, думаю, ми б змогли дотиснути англійців. Принаймні, зробили б для цього все, що в наших силах", - впевнений він.

"Чому вирішив йти в дриблінг, а не бити відразу?- Прийняв таке рішення вже по ходу. Вирішив все зробити напевно. Суперника я обіграв і вдарив начебто непогано, проте Харт торкнувся м'яча і трохи змінив траєкторію. Але м'яч все одно залетів у ворота. Шкода, арбітр цього не побачив", - жаліється він.

Марко сказав, що відразу зрозумів, що Джон Террі вибив м'яч з-за лінії, а після гри, подивившись повтор, переконався в цьому остаточно.

"З Террі не розмовляли. Та й не до цього було. Террі просто намагався вибити м'яч з воріт. Це арбітру варто було розібратися в епізоді. Тим більше що поруч зі штангою стояв додатковий помічник арбітра. Чому він не вказав на центр, не знаю", - дивується нападник.

"Які найближчі плани? На кілька днів поїду з дівчиною відпочити в Сербію. А потім - стану готуватися до першого збору в складі "Шахтаря", - підсумував він.

Коментарі ()