Головне

Англійські уболівальники запевнили, що в Україні нема расизму

19.06.2012 23:32 384 0

Близько 400 уболівальників збірної Англії розмістилися разом у центрі Донецька біля одном з місцевих пабів, де провели акцію проти висловлювання екс-капітана збірної Англії Сола Кемпбелла на адресу України.

Вони співали національні пісні, п'ють пиво, а також розвісили національні прапори. Гості вдягнуті в форму національної збірної Англії, активно спілкувалися з українцями між собою і з журналістами.

Фанати принесли з собою труну, розфарбовану в кольори англійського прапора. Вони кричали: "Ти не правий, Кемпбелл!", "Англія!", співають пісні та п'ють пиво. У труну вони посадили людину в масці екс-капітана збірної Англії, а в руках тримали плакати з написом: "Ти не правий, Кемпбелл!", "Ми будемо робити те, що хочемо".

Англійські уболівальники зазначили, що таким чином вони виступили проти висловлювання Кемпбелла про те, що Україна дуже небезпечна країна, з якої можна повернутися в труні.

За словами фанатів, через висловлювання колишнього капітана збірної в Україну побоялися приїхати багато англійців, але ті, хто приїхав, особисто пересвідчилися в гостинності українців і в тому, що тут немає расизму, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()