Головне

Збірні Данії та Німеччини вже прибули до Львова

16.06.2012 21:47 309 0

До Львова приїхали футбольні команди Німеччини та Данії. Вони прибули до аеропорту близько 13:00 год та поїхали до готелів, де проживатимуть команди.

Дітак збірної Німеччини прибув із запізненням, тож завтрашні суперники на футбольному полі приземлились на летовищі майже одночасно, йдеться у повідомленні Медіа-центру "Львів 2012".

Також до Львова прибули і перші фанати збірної Німеччини, які були надзвичайно раді, що прилетіли в один час із гравцями своєї збірної та мали можливість побачити їх хоча б у вікнах автобусу, що перевозив футболістів.

"Ми налаштовані на перемогу збірної завтра, а також і перемогу в Чемпіонаті. Дуже багато цікавого уже прочитали про Львів, тож цікаво буде подивитись на давнє місто. Нам це вдасться зробити, оскільки часу буде багато",- говорить німецький уболівальник Саша.

В очікуванні позитиву як від збірної, так і від Львова і інший вболівальник Німеччини, Рафаель: "Звичайно, ми дуже раді бути тут і тому, що тут грає наша збірна. Хотілося б подивитись місто та околиці, щоб більше дізнатись про Україну, адже тут ми ніколи не були. Для нас було несподіванкою, що ми прибули до аеропорту якраз тоді, коли приїжджає наша збірна. Ми дуже раді їх бачити".

Коментарі ()