Головне

Євро-2012. Група D. Швеція - Англія 2:3. Не на користь України

15.06.2012 20:39 1217 0
Євро-2012. Група D. Швеція - Англія 2:3. Не на користь України

Нехай вибачають нам наші гості, але Євро-2012 приймає Україна. Ну і звичайно, за кого ми вболіваємо? Правильно. Ви запитаєте, до чого такий вступ? До того, що гру Швеція - Англія ми майже зобов'язані проглядати крізь призму результатів саме нашої збірної. А призма ця така, що після безславної поразки від Франції ми змушені були вболівати за нічию у протистоянні скандинавів і британців.

А як же перемога шведів, - запитаєте ви. Та не потрібно це було нам, адже тоді б ми дуже залежали від паралельної зустрічі останнього туру, де змагалися Швеція та Франція. У разі нічиєї у матчі, який описується, ми просто могли у третьому матчі - з Англією - взяти очко, яке автоматично виводило нас у плей-офф. Як виявилося, на Швецію покладати надії не варто було.

"Синьо-жовті" на цьому турнірі перебувають у ранзі учасників-споглядачів". Хотів був ваш покірний слуга написати після першого тайму, але початок другу тайму дав надію і шведам, і українцям. Мелльберг несподівано відзначився дублем. І нехай там УЄФА записує перший гол, як автогол Джонсона, ми то знаєм, що саме він бив точно у ствір воріт, а отже, і його гол.

Однак зарано повірили у свій успіх скандинави. Майбутні голи Волкотта та Велбека змусили шведів думати, чи варто вже їхати додому. Їхня збірна вже точно вилетіла, посівши останнє місце у групі. Мінус у цьому і для українців. І не мається на увазі квота квитків, яку наші гості викупили. Мінус українців, що тепер ніякий результат, окрім перемоги, у грі з Англією не влаштує...

Ви вірите?

P.S. Хотілося так і залишити. І ви вже вибачайте, що знову хочу кілька слів сказати. І знову ж через ту призму... Руні! Зараз, хто б що не казав, ця проблема нас турбує. Не буде Вейна - буде одна гра, буде - зовсім інша. Ну, і нефарт донецьких стадіонів... Як з ним боротися??..

20 серпня 2003 року. Донецьк. Стадіон "Шахтар". Україна - Румунія 0:2
6 вересня 2003 року. Донецьк. Стадіон "Шахтар". Україна - Північна Ірландія 0:0
18 листопада 2009 року. Донецьк. "Донбас Арена". Україна - Греція 0:1
11 серпня 2010 року. Донецьк. "Донбас Арена". Україна - Нідерланди 1:1
6 червня 2011 року. Донецьк. "Донбас Арена". Україна - Франція 1:4
15 червня 2012 року. Донецьк. "Донбас Арена". Україна - Франція 0:2
19 червня 2012 року. Донецьк. "Донбас Арена". Україна - Англія ?:?

Коментарі ()