Головне

Блан: Я просто нагадаю футболістам, що вони вже обігрували Україну в Донецьку

14.06.2012 18:40 425 0

Матч річної давнини на "Донбас Арені", в якому Франція перемогла Україну з рахунком 4:1, не буде впливати на завтрашню зустріч, але згадка про нього буде корисна.

Про це напередодні зустрічі заявив головний тренер збірної Франції Лоран Блан.

"Гра піде за інших обставин. Рік тому матч був товариським, а тепер чекає поєдинок в рамках офіційного турніру. Попередня гра може послужити хіба що для посилання. Я зможу нагадати футболістам, що вони вже обігрували Україна на тому ж самому стадіоні, і значить, можуть це зробити знову", - сказав він.

"Шевченко? Проти цього нападника було приємно грати, хоча прикрити його було важко, і тому безпосередньо під час гри я не отримував задоволення. Тоді Шеві було років двадцять, але він дуже розумно переміщався по полю, так що не можна було втрачати увагу", - згадує він.

"Цей гравець ніби за помахом чарівної палички з'являвся в потрібний момент в потрібному місці. Нам потрібно діяти з ним щільно, не відпускаючи занадто далеко, щоб не сталося так, як з голом в наші ворота в матчі з Англією", - вважає Блан.

Головний тренер французів відзначив, що українська команда дуже дисциплінована, що Шевченко і Воронін багато відпрацьовували в обороні, але поки невідомо, чи зуміє Україна пристосуватися до форвардів Франції, пише sport-express.ru.

Коментарі ()