Головне

Євро-2012. Група C. Італія - Хорватія 1:1. Закономірна нічия

14.06.2012 18:40 1223 0
Євро-2012. Група C. Італія - Хорватія 1:1. Закономірна нічия

Збірна Італії не змогла втримати переможний рахунок у грі з командою Хорватії. Незважаючи на перевагу в першій половині гри і класний гол зі штрафного Андреа Пірло, у другій половині матчу "рок-банда Біліча" змогла переломити хід матчу на свою користь і зрівняти рахунок.

Після непоганої гри з командою Іспанії головний тренер італійців не став нічого вигадувати і випустив той же склад. У старті хорватів теж розпочали поєдинок футболісти, які у першому турі розібралися із Ірландією.

Італійці більше володіли м'ячем, і, незважаючи на те, що хорватська збірна намагалася часто використовувати фланги і боротьбу на другому поверсі, створила більше гострих моментів біля воріт Плетікоси. Під завісу першого тайму стандарт використали італійці - Пірло класно виконав штрафний, і закономірно відкрив рахунок у зустрічі.

А от у другому таймі м'яч під свій контроль взяли хорвати. Команда Біліча, якій нічого не залишалося, крім того як йти шукати щастя біля воріт Буффона, зуміла нав'язати суперникові силовий футбол, під натиском якого оборона італійців не змогла встояти. Перевівши гру поближче до воріт суперника, Манджукіч зумів скористатися довгою передачею із флангу, і, теж цілком закономірно, зрівняти рахунок.

До завершення матчу обидва опоненти намагались перехилити шальки терезів на свою користь, але хорвати, суб'єктивно, виглядали більш переконливо. Хоча Пранделлі випустив Ді Натале і Джовінко, проте вихід нових футболістів особливої активності в атакувальних діях "Скуадра Адзурри" не додав. У доданий час вже хорвати почали "тягнути" гру до завершення, бо, як кажуть: "Краще синиця в руках, ніж журавель в небі".

Бо доля обох команд буде вирішуватися в останньому, найважчому матчі. У дружини Біліча зараз у активі чотири очки, в італійців - два, але заключний поєдинок групового раунду "Блакитна ескадра" проведе проти ірландців, яких хорвати так впевнено переграли на старті. Для Біліча важливо вистояти у майбутньому протистоянні з Дель Боске, і тоді вже, виходячи з результату іншої гри в групі, робити якісь розрахунки.

Коментарі ()