Головне

Хельмут оновив свій рекорд

13.06.2012 15:55 313 0

Один із найбільш відомих покеристів, 47-річний американец Філ Хельмут вчора виграв свій дванадцятий чемпіонській браслет на Світовій Серії з покеру, яка
проходить в ці дні в Лас-Вегасі.

Перемога дісталася Філу в присутності його сина, Філа-молодшого, жінки, та багатьох друзів, що прийшли підтримати його на фінальному столі турніру.

"Я страшенно задоволений, в останній раз я вигравав WSOP ще у 2007 році", - зізнався в експрес-інтерв'ю розхвильований рекордсмен.

"В минулому році я тричі займав у турнірах Світової Серії друге місце, вже тоді почав настирливо стукати у ці двері", - зазначив він.

Усього в турнірі по раззу (це різновид стаду) по $2.500 прийняли участь 309 спортсменів, за перемогу Хельмут отримав $182,793. 12 виграних турнірів на WSOP - це рекорд, який навряд чи скоро комусь зможе підкоритися. По 10 перемог мають ветерани - Дойл Брансон та Джонні Чєн, по 8 - Філ Айві та Ерік Сайдел.

Україну у цьому змаганні представляв киянин Олександр Довженко. На жаль, наш прославлений покерист не зумів потрапити у залікову призову зону. Серед 32-х
призерів турніру були тільки троє гравців не із США - двоє британців та росіянин Володимир Щємєлєв.

Замовити сайт

Коментарі ()