Головне

Хамрен: Результат зробив Шевченко

12.06.2012 00:48 362 0

Індивідуальна майстерність Андрія Шевченка стала запорукою перемоги збірної України над командою Швеції.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер скандинавів Ерік Хамрен.

"Ми провели важку гру. Перший тайм був не дуже цікавий, але другий ми почали набагато краще. Ми вигравали багато єдиноборств. На жаль, після нашого гола українці швидко забили м'яч у відповідь", - поскаржився він.

"Тепер нам нічого втрачати. Ми намагалися робити все можливе, в останні 20 хвилин мали багато шансів, але забити так і не вдалося. Сюрпризів не було. Ми знали, як вони будуть грати, і вони так грали. Щоб вигравати, потрібно, щоб всі гравці грали якісно, ​​а у нас сьогодні таких було всього 5-6. Так що справа не в сюрпризах, а в нашій грі", - зізнався він.

На думку Хамрена, його гравці зробили дуже багато помилок, часто втрачали м'яч і це призвело до фатального кутового.

"5 голів головою у наші ворота поспіль? Це частина футболу, і нічого з цим не поробиш. Ми намагалися вибивати м'яч при стандартах, але іноді це не вдавалося. Шевченко відмінно грає в штрафній, він зіграв просто відмінно. Ми повинні були виграти, тому що Ібра пробив в штангу в першому таймі. Були й інші шанси", - згадує він.

"Всі зіграли не на своєму рівні. Це пов'язано з тактикою. Ми показали свій рівень тільки в останні хвилин 20. А в цілому добре зіграли тільки гравців 5-6. Ми не відреагували належним чином на зміни в грі українців. Буває так, що не все виходить. Якби ми використовували хоча б один шанс з трьох, все було б по-іншому", - вірить тренер.

Він ще раз підкреслив, що не всі змогли проявити себе, а коли ти не показуєш максимальну самовіддачу, важко виграти гру.

"Я ще не думав про наступні ігри і не визначився зі складом. Повторюся, що очікував більше від своїх гравців. Але і Україна часто помилялася в першому таймі. Наші скаути орієнтували нас на те, що Україна зіграє в форварда 2, і ми були готові до цього. Але Шева зіграв відмінно, він великий голеадор. Він зробив результат", - визнав Хамрен.

"Що скажу сьогодні команді? Моя філософія вимагає паузи у 24 години. Якби ми виграли, то 24 години раділи, але тепер треба зібратися. Адже ми очікували кращого результату. Треба забути цю поразку. Так виглядає футбол - треба справлятися з засмученнями", - цитує фахівця dynamomania.com.

Коментарі ()