Головне

Воронін: Не боїмося нікого. Що буде завтра? Тренер дає вихідний

12.06.2012 00:28 371 0

Збірна України заслужила на відпочинок після матчу зі шведами, де їй вдалося проявити характер та показати майстерність.

Враженнями від першої зустрічі у фінальних турнірах першості Європи в історії збірної України поділився в ефірі каналу "Україна" Андрій Воронін.

"Чи ображений, що не забив? Не те що б не хотів забити, це хочеться в кожній грі, але резульат команди - на першому місці, я дуже радий за Андрія", - поділився він почуттями.

"Ми налаштовувалися на таку гру, тренери нас налаштовували, ми досконально знали як грають шведи. Сьогодні намагалися контратакувати і грати агресивно", - продовжив нападник.

Воронін не зміг виокремити якийсь конкретний ключовий момент, що став переломним у зустрічі.

"Важко сказати, гол не по грі, тим більше наш гравець дві хвилини лежав на полі. Всі відчували, що ми сильніші і повинні виграти. Не зламалися і забили два м'ячі", - пишається він.

"Звичайно, нічия в іншій грі нам на руку. Наступна гра з французами буде іншого плану, але ми граємо вдома, не боїмося нікого і нічого. Поважаємо всі команди, але хочемо пройти далі і будемо намагатися зробити все, щоб не підвести вболівальників", - вірить він.

"У нас нема фаворитів: є дві сильні команди, складні ігри наступні і треба на кожну виходити як на останню. На завтра тренер дає вихідний. Я проведу його з родиною, дружина і батьки прилетіли в Київ", - закінчив Воронін.

Коментарі ()