Головне

У МВС кажуть, біля Донецька вбили не вболівальника, а бізнесмена

09.06.2012 14:22 260 0

У Макіївці був убитий громадянин Іспанії, який приїхав не на Євро-2012.

Як інформує прес-служба МВС, насправді, потерпілий приїхав на декілька днів до міста Донецьк, ще 12 травня, у справах приватного бізнесу. Увечері, 14 травня, у пошуках пригод він направився до міста Макіївка. Для цього він скористався послугами місцевого таксі.

16 травня у Ворошиловський райвідділ міліції м. Донецька звернулися  працівники готелю, де зупинявся потерпілий, з повідомленням про те, що громадянин Іспанії, що проживає у них, більше доби не з'являвся в готелі. Негайно були прийняті всі заходи щодо розшуку зниклого.

У результаті злагоджених оперативних дій, вже через декілька годин, тіло 46-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті було виявлено в м. Макіївці.

Оперативною групою при відпрацюванні останніх зв'язків потерпілого були встановлені і затримані троє зловмисників, причетні до скоєння злочину стосовно громадянина Іспанії. Один із них виявився таксистом, якій підвозив потерпілого до сусіднього міста. Речові докази вилучені.

Порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 "Умисне вбивство", ч.4. ст.187 "Розбій" Кримінального кодексу  України. Наразі проводяться слідчі дії.

Коментарі ()