Головне

Сьогодні очікується прибуття в Україну ще 6 тисяч фанів

09.06.2012 09:43 135 0

У п'ятницю, 8 червня, в Україну прибули більше 3000 уболівальників Євро-2012, в суботу очікується ще 6000

На державному кордоні відзначається проходження в Україна неорганізованих і організованих груп уболівальників.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю державної прикордонної служби України в суботу вранці, в день відкриття чемпіонату Євро-2012 кордон перетнули 4 національних збірних Німеччини, Нідерландів, Португалії, Данії та 2 офіційні делегації.

Крім цього в пунктах пропуску були оформлені майже 3400 вболівальників, з яких 1315 осіб прибули у складі 72 організованих груп. Більшість уболівальників було пропущено в аеропортах Борисполя, Харкова та Львова.

За офіційними даними в суботу в Україну очікується прибуття 36 рейсів з організованими групами вболівальників у складі майже 6000 осіб. Переважна більшість з Польщі, Німеччини та Нідерландів. Крім літаків вболівальники будуть прибувати і автомобільним транспортом, переважно автобусами.

Активно в роботі з пропуску іноземців задіяні іноземні експерти від Європейського агентства з охорони зовнішніх кордонів Європейського Союзу FRONTEX. Всього в Донецьку, Харкові, Львові та Борисполі перебувають 10 офіцерів з Португалії, Нідерландів, Франції та Німеччини, пише Інтерфакс.

Коментарі ()