Головне

Елмандер повернувся до тренувань

04.06.2012 11:32 227 0

Нападник збірної Швеції і турецького "Галатасарая" Йохан Елмандер повертається на поле. Вперше після зняття гіпсу, який фіксував стопу через перелом, футболіст взяв участь у загальній розминці збірної.

Розім'явшись, він більшу частину часу бігав, але і з м'ячем теж трохи попрацював,що правда, різких рухів і сильних ударів уникав, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Партнер Елмандера по атаці - Златан Ібрагімович, в свою чергу, заявив, що йому набридла увага преси, тому він деякий час помовчить. Капітан, який у різний час вигравав чемпіонати Голландії, Іспанії та Італії, вважає, що цей час не обхідно повністю зосередиться на Євро-2012, адже, за його словами, у збірної Швеції як ніколи високі шанси зайняти призове місце на чемпіонаті континенту.

"Підготовка до Євро входить у вирішальну стадію, і нам потрібна концентрація, бо на коні медалі. Я хотів би зіграти на чемпіонаті світу через два роки, але щоб потрапити туди, треба ще пройти кваліфікацію. Тому їду на Євро з повною серйозністю. Медаль зі збірною буде головним трофеєм в моїй кар'єрі", - сказав Ібрагімович.

Нагадаємо, на груповому етапі Євро Швеція зіграє з України, Англією і Францією.

Коментарі ()