Головне

Збірна України проведе дві зустрічі з білорусами

25.05.2012 17:45 173 0

Сьогодні та завтра, 25-26 травня, чоловіча національна збірна України зіграє перший з двох товариських матчів з білорусами.

Як повідомляє офіційний сайт Федерації гандболу України, до Білорусі Андрій Портной взяв 16 гандболістів:

Воротарі: Геннадій Комок ("ЗТР"), Олександр Попов ("ЗТР"), Ігор Чуприна ("Портовик").

Польові гравці: Артем Євдокимов ("Динамо-Полтава"), Артем Вишневський ("Динамо-полтава"), Сергій Бурка ("ЗТР"), Дмитро Дорощук ("ЗТР"), Юрій Маньковський ("Портовик"), Олександр Южбаненко ("Портовик"), Олексій Ганчєв ("ЗТР"), Артем Козакевич ("Портовик"), Євген Жук ("Мотор"), Олександр Педан ("Динамо-Полтава"), Олександр Семіков ("Мотор"), Олександр Тюкін ("Політехнік"), Максим Карамишев ("ЗТР").

Склад збірної на матчі з білорусами не є дзеркальним відображенням заявки на передкваліфікацію до чемпіонату Європи-2014. У Мінську Андрій Анатолійович має намір перевірити найближчий резерв головної команди країни, підсилений досвідченими гравцями.

Під час наступного етапу підготовки, який розпочнеться 27 травня та триватиме до 2 червня в Конча-Заспі, до команди приєднаються Сергій Онуфрієнко, Владислав Остроушко, Михайло Цап, Михайло Кривчиков, Олександр Шевельов та Микола Стецюра.

Одразу по завершенню НТЗ команда вирушить до Туреччини, де поміж тренуваннями та відновлювальними процедурами зіграє декілька контрольних поєдинків з місцевою збірною. 6 червня - приїзд до Кіпру на матчі передкваліфікації до чемпіонату Європи-2014.

Додамо, що гравець ГК "Мотор" (Запоріжжя) Євген Калініченко відмовився виступати за національну збірну України.

Коментарі ()