Головне

Бубка запевняє, що НОК сам розбереться з квитками на Олімпіаду

24.05.2012 21:40 363 0

Оцінку діям генсека Національного олімпійського комітету Володимира Геращенка повинен дати виконком НОК після проведення всіх необхідних процедур.

Про це заявив президент НОК Сергій Бубка на брифінгу в четвер в аеропорту "Бориспіль", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Поставлено завдання щодо створення незалежної спеціальної комісії з розслідування цього репортажу (Бі-Бі-Сі про наміри Геращенко продати на "чорному ринку" квитки на Олімпіаду в Лондоні) і поведінки Геращенко", - сказав він.

Бубка відзначив, що НОК зв'язався з каналом Бі-Бі-Сі і попросив надати всю інформацію і відеоматеріали для проведення розслідування.

За його словами, в п'ятницю відбудеться засідання юридичної комісії НОК під керівництвом її глави, керівника Комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Павла Костенка, на якому буде розглянута дана ситуація.

За його словами, комісія внесе пропозиції на виконком НОК про цілі та завдання, які будуть поставлені перед спеціальною комісією, а також запропоновані кандидатури тих, хто увійде до складу цього незалежного органу.

Бубка повідомив, що в п'ятницюо 16:00 відбудеться позачергове засідання виконкому НОК, на якому будуть затверджені дії з розслідування ситуації навколо Геращенко.

"Оскільки тільки виконком може приймати рішення з таких серйозних питань", - підкреслив він.

Як відомо, генсекретар Національного олімпійського комітету України Володимир Геращенко відсторонений з посади після розслідування з приводу продажу квитків на Олімпіаду в Лондоні.

Українська правда

Коментарі ()