Головне

Платіні: "Україна і Польща проведуть першокласний чемпіонат"

24.05.2012 12:24 309 0

Підготовка України і Польщі до чемпіонату Європи з футболу продемонструвала, що  Євро-2012 відбудеться на найвищому рівні, у чудовій атмосфері.

На цьому в інтерв’ю німецькому інформаційному агентству dpa наголосив президент УЄФА Мішель Платіні. За його словами, підготовка до континентальної першості фактично завершена.

"До Євро-2012 усе готово. Проекти реалізовані дуже добре. Ми не бачимо більше суттєвих проблем. Мешканці України і Польщі яскраво демонструють те, що це буде першокласний чемпіонат Європи. Для обох країн цей турнір має важливе значення", – підкреслив шеф європейського футболу.

Він додав, що інфраструктурна спадщина, а також досвід, набутий за час підготовки, ще довго служитимуть на благо країн-господарок.

"Цей турнір важливий не лише для футболу, УЄФА, Європи... Він також важливий для України і Польщі. Євро-2012 пройде, а нові дороги і аеропорти ще довго будуть використовуватися. Це одне з призначень чемпіонату", – сказав Мішель Платіні.

На його переконання, найбільшою проблемою організаторів в Україні і Польщі була відсутність досвіду проведення подібних масштабних проектів, проте завдяки підтримці експертів УЄФА двом країнам вдалося досягти найвищого рівня, пише ukraine2012.gov.ua.

Коментарі ()